درباره نشریه

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

دوماهنامه علمی پژوهشی طب‌ نظامی (ISSN: ۱۷۳۵-۱۵۳۷ و e-ISSN: ۱۷۳۵-۷۶۶۷) وابسته به دانشگاه و پژوهشگاه علوم پزشکی بقیه ­الله (عج) با مراکز تحقیقاتی زیر است:

۱- بهداشت و تغذیه

۹- مدیریت سلامت

۲- آسیب‌های شیمیایی

۱۰- تروما و حوادث

۳- علوم رفتاری

۱۱- فیزیولوژی ورزشی

۴- کاربردی ویروس و واکسن

۱۲- گوارش و کبد

۵- بیولوژی مولکولی

۱۳- نفرولوژی و اورولوژی

۶- نانوتکنولوژی

۱۴- علوم اعصاب

۷- کاربرد درمانی توکسین­های میکروبی

۱۵- ژنتیک انسانی

۸- بیوتکنولوژی کاربردی و محیط زیست

۱۶- طب و دین

از این ۱۶ مرکز، ۱۲ مرکز مصوب هستند.

از آنجا که مجله با هدف اطلاع‌رسانی در زمینه‌های مختلف طب‌نظامی و ارتقای سطح علمی پرسنل پزشک و پیراپزشک نیروهای مسلح تأسیس و با اخذ مجوز وزارت ارشاد اسلامی شروع به‌کار نمود. پس از انتشار ۴ دوره یک ساله و چاپ مقالات متعدد علمی در زمینه‌های طب‌نظامی و نیز چاپ دست‌آوردهای تحقیقات پزشکی و همچنین ثبت تجربیات ۸ سال دفاع مقدس، به‌منظور ارج نهادن به تلاش محققان و پژوهشگران نیرو‌های مسلح و نیز علاقه‌مندان به مباحث طب‌نظامی در سراسر کشور، در تاریخ ۷/۸/۱۳۸۲ از معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کسب رتبه علمی‌ - پژوهشی درخواست گردید. با وجود محدودیت‌های فراوان، پس از بررسی‌های کارشناسی دقیق مراتب در چهل و نهمین جلسه کمیسیون نشریات پزشکی کشور در مورخ ۱۶/۱۲/۱۳۸۲ مطرح و مجله طب‌نظامی واجد شرایط احراز رتبه علمی- پژوهشی شناخته شد. با نهایت تلاش پرسنل مجله، داوران و نویسندگان، مجله طب نظامی موفق به اخذ نمایه اسکوپوس در سال ۲۰۱۱ گردید. همچنین با توجه به استقبال مخاطبان از مجله طب نظامی، بعد از کسب مجوزهای لازم، از ابتدای سال ۱۳۹۶ این مجله بصورت دوماهنامه منتشر گردید. امید است، با حمایت محققین و پژوهشگران نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور، مجله علمی پژوهشی طب‌نظامی بتواند ضمن ارتقای کیفی سطح علمی و دانش طب‌نظامی، در صحنه‌های ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی حضور یافته و رسالت خود که ارایه هر چه بیشتر دست‌آورد‌ها و توانمندی‌های دانشمندان و فرزانگان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است را به جهان عرضه نماید.